Tämä on sarja(kuva)blogi, joka kertoo kateellisen harhaisia? käsityksiäni ympärillä olevasta maailmasta, hieman elämästäni ja joistakin kirjoista.

Aloitin bloggaamisen Vuodatus.netissä 2008. Vuodatus.net romahti kesällä 2012 ja blogistani hävisi 596 (sarja)kuvaa. Päätin jatkaa täällä. (Sarja)kuvat 2008 – kesäkuu 2012 löytyvät osoittain Vuodatus.netistä. Eivät kaikki, sillä olen onnistunut palauttamaan Vuodatukseen vain 256 kuvaa, vielä puuttuu 340, mutta se ei vain onnistu – Vuodatuksesta johtuvista syistä.

Jos jostain kumman syystä pidit, niin kalenterin alla, oikealla reunalla on Tuipalin Facebook – “tykkää” nappi.

Saimaan syyskuuta (3), Saimaan idioottipalkinto 2017

Olen jakanut palkinnon pari kerta aikaisemminkin.

Mistähän muuten johtuu, että en kohtaa aivan samanlaisia ihmisiä merellä, missä nyt kuitenkin olen suurimman osan elämästäni liikkunut. Ei sillä etteikö niitä, siis idiootteja, kohtaisi sielläkin.

Oravin vierasvenesatamassa odottelin ja odottelin, otin pari kuvaakin. Sitten oli pakko käydä wc:ssä ja tietysti kaveri livahti tiehensä sinä aikana.

Mutta voittajaan. Voittaja on “Soria Moria”, U-32071, Marino -merkkinen vene.

“Tällä yksinkertaisella tempulla voittoisa vene valloitti polttoaine-, vesi- ja septipaikan.”

J.K. Rehellisyyden nimissä on myönnettävä, että olisimme itse tarvinneet ko. laituripaikan palveluita ja se varmasti vaikutti valintaan. Sekä kiinnityksessä käytetty “paperinaru” ja sekin, että tilaa olisi ollut muuallakin.