Tämä on sarja(kuva)blogi, joka kertoo kateellisen harhaisia? käsityksiäni ympärillä olevasta maailmasta, hieman elämästäni ja joistakin kirjoista.

Aloitin bloggaamisen Vuodatus.netissä 2008. Vuodatus.net romahti kesällä 2012 ja blogistani hävisi 596 (sarja)kuvaa. Päätin jatkaa täällä. (Sarja)kuvat 2008 – kesäkuu 2012 löytyvät osoittain Vuodatus.netistä. Eivät kaikki, sillä olen onnistunut palauttamaan Vuodatukseen vain 256 kuvaa, vielä puuttuu 340, mutta se ei vain onnistu – Vuodatuksesta johtuvista syistä.

Jos jostain kumman syystä pidit, niin kalenterin alla, oikealla reunalla on Tuipalin Facebook – “tykkää” nappi.

Aikuisuuden ankeaa alakuloa

Olen parissa viimeisessä postauksessani kertonut ensin lapsuudestani ja sitten nuoruuspäivistä. Entäpä tämä aikuisuus? Myönnän, olen kaunis, rikas ja hyväkuntoinen, mutta ei silti kannata vieläkään tulla kateelliseksi. Tarkastellaanpa vaikkapa viime viikonloppua, joka sujui minulle hyvin tyypillisesti.

Joku voisi jopa todeta, että meni ihan päin sitä itseään. Ja kyllä minäkin aina mietin niitä ”tyttöjen iltoja” samalla, kun yritän uusia kadonneessa lompakossa olleita papereitani, käymällä jonottamassa joka saamarin virastossa. Netissä uusiminen ei onnistu, kun hävisi avainlukulista. Ei sentään onneksi pin-koodeja eikä tunnuslukuja ja mitäpä niistä muutamista satasista.

Poliisien löytötavaratoimisto kyllä sanoi, että ei tarvitse kaikkia heti uusia, kannattaa odottaa kolmisen viikkoa, jos se lompakko kuitenkin löytyisi.

Pitäisikö muuten muuttaa Mamu-keskukseen ja hakea turvapaikkaa? kun olen rahaton ja paperiton.