Tämä on sarja(kuva)blogi, joka kertoo kateellisen harhaisia? käsityksiäni ympärillä olevasta maailmasta, hieman elämästäni ja joistakin kirjoista.

Aloitin bloggaamisen Vuodatus.netissä 2008. Vuodatus.net romahti kesällä 2012 ja blogistani hävisi 596 (sarja)kuvaa. Päätin jatkaa täällä. (Sarja)kuvat 2008 – kesäkuu 2012 löytyvät osoittain Vuodatus.netistä. Eivät kaikki, sillä olen onnistunut palauttamaan Vuodatukseen vain 256 kuvaa, vielä puuttuu 340, mutta se ei vain onnistu – Vuodatuksesta johtuvista syistä.

Jos jostain kumman syystä pidit, niin kalenterin alla, oikealla reunalla on Tuipalin Facebook – “tykkää” nappi.

Asiantuntijat mediassa

Kovasti perinteinen media on revitellyt ”riippumattomuudellaan”, ”objektiivisuudellaan” ja ”huolellisella taustatyöllä”.
En ole elämäni aikana törmännyt sen enempää puolueettomaan mediaan kuin ohjektiiviseen asiantuntijaankaan. Aina niillä on oma lehmää ojassa, mutta harvemmin se kerrotaan käsiteltävän asian yhteydessä.

Minulla oli tässä taannoin tilaisuus sisäpiiritapaamiseen.

Hieman oli piirtäessä mielessä ajatuspaja Libera, joka mainostaa itseään puolueettomana ja riippumattomana, mutta josta saa aina mieleisensä lausunnon, jos on vain oikea henkilö kysymässä.