Tämä on sarja(kuva)blogi, joka kertoo kateellisen harhaisia? käsityksiäni ympärillä olevasta maailmasta, hieman elämästäni ja joistakin kirjoista.

Aloitin bloggaamisen Vuodatus.netissä 2008. Vuodatus.net romahti kesällä 2012 ja blogistani hävisi 596 (sarja)kuvaa. Päätin jatkaa täällä. (Sarja)kuvat 2008 – kesäkuu 2012 löytyvät osoittain Vuodatus.netistä. Eivät kaikki, sillä olen onnistunut palauttamaan Vuodatukseen vain 256 kuvaa, vielä puuttuu 340, mutta se ei vain onnistu – Vuodatuksesta johtuvista syistä.

Jos jostain kumman syystä pidit, niin kalenterin alla, oikealla reunalla on Tuipalin Facebook – “tykkää” nappi.

Hämeenperä 3/3, Mansen kulttuurikarkeloissa

Siellä tuli taas pari kertaa poikettua, taidemuseossa ja Tampere-talolla, edellisesssä tietysti taidenäyttelyssä ja jälkimmäisessä kuuntelemassa.

Tezukan näyttelystä sen verran, että sen kuvat vaihdetaan marraskuun alussa. Kiirettä pitämällä ehtii vielä käydä katsomassa sekä nyt esillä olevat, että ne uudetkin.

Erinomaisesti lauloivat Ryhänen ja Hynninen. Konserttia seuratessa minua alkoi hieman häiritä aivoissani syntynyt voimakas mielikuva siitä, että seurasin vanhan ja harmaantuneen Nalle Puhin sekä eläköityneen, lainapuvussa esiintyvän Klonkun konserttia. Flyygelin soittajakin – Jukka Nykänen, oli erinomainen.