Markku Mantila, Cosa Nostra ja ämmät

markku-mantila

Cosa Nostra = Mafia, Lupara = Mafian käyttämä katkaistu haulikko

Kalevan päätoimittaja sai JSN:ltä vapauttavan päätöksen Bradley Manningiin liittyneestä “lavertelu on aina ollut ämmämäistä” -kommentista: Yle.Fi asiasta

Mantilalla oli oikeus sanoa mielipiteensä, ei se ole rikos. Ja on aika lailla pilkun halkomista keskustella siitä oliko sanominen mahdollisesti loukkaavaa ja seksististä. Pääpointti on kuitenkin siinä, että Mantilan lausunto ylläpitää ja vahvistaa Suomessa voimassa olevaa vaikenemisen kulttuuria. Maailmalla ja meidänkin maassamme tapahtuu paljon piiloon jäävää pahaa vain sen vuoksi, että “laverteleminen on ämmämäistä”. On asioita jotka pitää kertoa. Jos Mantila ei sitä tajua hän on lehtimieheksikin sangen rajoittunut ja yksinkertainen.

Niin ja tämähän on vain “letkautus ja vitsi”.

Leave a comment

Your email address will not be published.

12 + 15 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.