Tuulta ja tunnelmia Fortumista

Sähköt olleet poikki seitsemän kertaa keskiyön jälkeeen. Dna:n kiinteä nettiyhteys ei tapansa mukaan toimi, jos tuulee tai sataa tai tapahtuu mitä tahansa. Se on todennäköisesti kehrätty sokerilangoista. Ja tämä langaton yhteys toimii noin 3 %:n teholla siitä, mistä maksan. Dna sekin.

image

Fortumia jos ajattelee, niin Haavisto on ihan pelle, samoin kuin kokoomuksenkin ministerit. Ei sähkönhintaa säännöstellä, se on sidottu pääoman tuottooon. Jos joku maksaa miljardin liikaa, niin ei se mitään. Pääomalle on taattu minimituottto. Ja kansa maksaaa. Sitä se on se sähkönhinnan säänöstely. Olisi kirveellä töitä ja saunan taakse pitäisi tehdä tilaa, mutta valitettavasti väkivalta on huono tapa ratkaista asiat. Se synnyttää vain lisää kärsimyksiä ja sitä kierrettä on todella vaikea katkaista. Silti pistää välillä miettimään.

Leave a comment

Your email address will not be published.

one × 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.