Poliisin resurssipula, empiirinen kirjetesti

Postia on kiva saada, mutta ei kaikkea postia eikä ainakaan laskuja tai uhkauskirjeitä. Miksi muuten ne Itellan johtajat, jotka aikanaan muuttivat postin nimeksi Itella, eivät saa kenkää. Onko muutama miljoona liian pieni vahinko?

ylinopeuskirje-1

Jos minut kutsutaan poliisikuulusteluun asian selvittämiseksi, niin poliisilla ei ole minkäänlaista pulaa resursseista. Kirjeen mukaan kyse on parinkymmenen kilometrin ylinopeudesta hiljaisella valtatiellä, vahinkoa tai vaaratilannetta ei ollut eikä tullut. Kirjeiden sävy on ollut hyvin uhkaava ja joku voi jopa sortua antamaan pyydetyn tiedon. Jokainen tekee tietysti oman ratkaisunsa tilanteen mukaan. En käske enkä kiellä.

Leave a comment

Your email address will not be published.

four × 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.