Kroatia 5/5, liikenne ja hotelli ja montenegro ja …

Auton vuokrasimme yhden kaverin kanssa. Kaveri lupasi ajaa. Renault Clio 2014, viikkovuokra 140 €, vapaat kilometrit. Ajelimme pohjoiseen rantatietä ja etelään Montenegroon. Montenegron raha on euro ja se vaikutti 25 % halvemmalta maalta kuin Kroatia. Se oli myös likaisempi ja kaikki huonommassa kunnossa.

kroatia 5 a

Lokrumin saarella retkeilimme yhden iltapäivän. Turistiaikana saari varmaankin aika täynnä ihmisiä, nyt oli rauhallista. Hotelliin olimme tyytyväisiä, henkilökunta oli erittäin ystävällistä, hotelli oli siisti ja sekä aamiainen että päivällinen aivan O.K.

kroatia 5 b

Kaiken kaikkiaan Kroatia oli positiivinen yllätys. Siistiä ja melko rehellistä. Hintataso on selvästi Suomea halvempi, jos kiertää turistipaikat. Lämpötilat vaihtelivat välillä + 27 ja + 14. Merivesi siinä + 20, vaikka Montenegron vuorilla oli jo yöpakkasia.

Ja Välimeren valo, josta v-tti tulla tänne likaisenharmaaseen, tympeään hämärään.

Leave a comment

Your email address will not be published.

2 × one =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.