Syysmatkaa Baltiaan (10/10), hotellit, ym.

Yövyin mennen/tullen Riiassa, Vilnassa olin useamman päivän. Tähän aikaan vuodesta sain kaikista yöpymisistäni vähintään 40 % alennusta. Yön keskihinta oli alle 40 euroa. Kaikkiin kuului aamiainen. Hotellit ovat kävelymatkan päässä linja-auto- ja rautatatieasemalta. Maritimeen menin kuitenkin raitsikalla, koska sillä pääsi linja-autoasemalta hotellin oven eteen, hintaan 0,60 € ja onhan se hieman kauempanakin kuin ne muut.

baltia-10

Matkasta Baltiassa tein 60 % linja-autolla ja 40 % junalla. Pääasiallinen tavoitteeni täyttyi. Matka Baltian halki julkisilla kulkuvälineillä on ihan hyvä toimiva vaihtoehto, jos on menossa keskieurooppaan. Matka esim. Tallinnasta Varsovaan, edestakaisin, maksaa alle 100 euroa ja kestää yhteen suuntaan noin 17 tuntia.

Koko matkan tein kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä. Ne toimivat koko ajan moitteettomasti, paitsi paluumatkalla Helsingissä oli ongelmia raitsikan kanssa. Kaikki Baltian pitkän matkan bussit olivat yhtä hyviä tai parempia kuin esim. Onnibussin autot. Junissa voi olla isojakin eroja.

Leave a comment

Your email address will not be published.

four × two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.