Onpa taivaassa tarjolla lapsillekin, jotka jeesusta rakastavat…

“Mökki lesken tulta valaa, lounas kesken, antaa palaa. Kuninkaalla vatsanpuru, koko maassa paasto, suru.” Runoili Lauri Viita. Niinhän se maailmassa menee. Kun USA:n kunnon kristittyjen miehittämättömät lennokit tappavat siviilejä, eipä paljon näy twiittejä tai muita päivityksiä. Ei yleensä minultakaan.

CHARLIE-HEBDO

Poliiseilla ja sotilailla ei lisätä sananvapautta tai huumoria. Ne lisääntyvät ja voivat hyvin vain, kun niitä käytetään.

Muuten olen sitä mieltä, että a) kaikista asioista pitää saada tehdä pilaa, b) kaikki ne tiedotusvälineet, jotka eivät viimeistään nyt julkaisseet charlie hebdonin kuvia, edustavat selkärangattomia nilviäisiä ja c) mikäli me häviämme tämän, niin syyllisiä ovat ne*1, jotka sanovat, että ei muslimeista*2 saa tehdä sellaista pilaa kuin Charlie Hebdon teki.

*1 esim, linkki

*2 sanan “muslimeista” kohdalla voi olla mikä tahansa uskonto tai aate.

Leave a comment

Your email address will not be published.

four × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.