Turpa kiinni kateelliset looserit

“Se nyt vain on niin, että toiset ovat parempia kuin toiset. Jumala palkitsee aina paremmat ihmiset, kuten nallen, liliuksen, baldauffin ja mitä niitä on. Joten olkaa te looserit hiljaa. Teistä ei ole vaativimpiin hommiin kuten, ennustamaan öljynhintoja tai paljonko sataa.” Onneksi Heliövaara sen ymmärtää. “Ja muistakaa, että Suomi menee kohti tuhoa, jos ei rahvas ymmärrä pysyä nollalinjalla! Ahneet ammattiliitot Suomea tuhoavat.”

saatanan-kateelliset

Onneksi sain säkkiin ja hieman hiljeni. Saunan taakse se pitäisi idoleineen viedä, mutta, kun vastustan väkivaltaa, niin olkoon – ainakin toistaiseksi.
Kyseessä on siis yksi sivupersoonistani, se yksinkertaisin.

Leave a comment

Your email address will not be published.

fifteen − 10 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.