Tosi mies? ja tuulenkaadot

Ostin taas ennen joulua, takametsään tuulella kaatuneet puut. Vasta helmikuussa pääsin niille jotain tekemään. Nyt olen ne paikoilleen pätkinyt ja pitäisi vielä kantaa pihaan. Kirveellä karsin ja pokasahalla sahasin niin pitkälle kuin pystyin, loput moottorisahalla.

tuulenkaatija-parempi-olo

Vaan aika lailla on voimaa juurakossa, kun se pystyyn nousee ja se käy sähäkästi. Välillä ehtii moottorisahan vetää pois, välillä ei. Jos on vähäkin isompi kuusen juurakko kääntynyt, niin kyllä se nousee pystyyn viimeistään silloin, kun on alle pari metriä runkoa jäljellä.

One thought on “Tosi mies? ja tuulenkaadot

Leave a comment

Your email address will not be published.

seventeen − thirteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.