Rhodos, hotellista (8)

Yleensä en osta pakettimatkoja, vaan pelkät lennot ja varaan hotellin itse, koska en etsi matkoillani muita suomalaisia seuraksi. Joskus onnistun, joskus en. Olen myös oppinut, että hotellia ei kannattaisi varata paria ensimmäistä yötä pitemmälle, koska aina tuppaa tulla jotain, jos ei mielenkiintoisempaa, niin sitten ongelmia. Nyt varasin ja maksoin seitsemän yötä aamiaisbuffeella etukäteen – erikoistarjous – maksa heti.

rodos hotelli 7 b

Mikäli en olisi maksanut hotellia etukäteen olisin lähtenyt toisena päivänä. Lopulta ratkaisin asian niin, että lopetin aamiaisen syönnin hotellissa ja hain illalla marketista sämpylät ja juotavaa. Henkilökunnan mielestä aamiaiseni vastasi täysin buffee-aamiaista. “Normal greek breakfest, very good.” Koittakaapa arvata maksaako Kreikka velkansa.

Sinällään sääli, sillä hotelli, sen sijainti ja hinta oli ihan O.K.

Leave a comment

Your email address will not be published.

4 × four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.