Verottajalle ystävällinen viesti

Mulla monta vuotta samat tulot ollut on,
se on veroherroille pulma mahdoton.

Joko tulee takaisin monta tonnia,
tai ne mua rankaisee kuin patman konnia.

Verottaja lienee Suomen tyhmin henkilö
sitä mieltä olen, se on mulle selviö.

verottaja

Terveisiä teille verottaja-idiooteille
te ette yllä edes Mamun älykkyydelle.

Kirjeessä verottaja tosiaan väittää, että minulla on tänä vuonna 25.000 euroa jotain uusia palkkatuloja. Itse en tiedä ko.palkasta yhtään mitään, eikä työnantajakaan selviä kirjeestä.

3 thoughts on “Verottajalle ystävällinen viesti

  1. Jos noin on käynyt, se voi johtua siitä, että joku samanniminen on todella saanut tai tulee saamaan nuo ylimääräiset palkkatulot ja ne on vain pantu väärän henkilön piikkkiin. Vastaavaa on tapahtunut muillekin. Isohko vääryys tapahtui muinoin, kun verottaja aikoi verottaa väärää mutta samannimistä henkilöä asunnon myynnistä saadusta voitosta. Ko tilanteissa henkilötiedoissa ei tarvitse olla kuin pieni ero. Asia korjaantuu helposti, kun ilmoittaa siitä verottajalle. – Kyllä tekevälle sattuu!

    • Sillä samannimisellä vaan näyttää olevan sama osoite ja sotu kuin minullakin.

  2. Jos joku on ilmoittanut 25.000 euron tulot verottajalle toisen henkilön tarkoilla nimi-, sotu- ja osoitetiedoilla, se on harkittu rikos, joka pitää selvittää. Jos taas joku (työnantaja, yrittäjä tai työntekijä) on ilmoittanut ko tulot verottajalle puutteellisin tiedoin, se on verottajan puolella sattunut moka, jonka voi helposti oikaista ilmoittamalla asiasta verottajalle.

Leave a comment

Your email address will not be published.

seventeen + nineteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.