Kaamosta pakoon 6/7, luolaa

Mallorcan saaren kaakkoisrannalla lähellä Porto Cristoa on neljä toisiina yhteydessä olevaa luolaa “Coves de Drac”, joitten yhteispituus on noin 2,4 km. Ne ovat kolmisenkymmentä metriä maan alla ja siellä on myös reilun sadanmetrin pituinen järvi. Halvimmalla luolille pääsee menemällä Palma-Manacor junalla ja Manacor -Coves de Drac linja-autolla. Meno-paluu on silloin alle 10 euroa. Me menimme linja-autolla Palmasta – luolalle ja tulimme linja-auto/juna kuljetuksella takaisin. Linja-auto on tuplasti kalliimpi kuin juna.

251116

Luolien nimi riippuu kielestä, espanja, mallorkka vai englanti: Cuevas del Drach, Coves de drac, Caves of Drach

Jos menee junalla, niin noin puolessa välissä voi joutua vaihtamaan junaa. Asiasta ei näkynyt eikä kuulunut missään mitään ilmoitusta.

Leave a comment

Your email address will not be published.

4 × three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.