Me too ja kollektiivinen vastuu

Tämä “Me too” kampanja sai aikaan jonkinlaisen tsunamin. Aika paljon näkyi vaatimuksia, että miesten pitäisi valvoa toisiaan ja vastata kollektiivisesti naisten ahdistelusta. Jopa jotkut miespuoliset kommentaattorit esittävät sellaisia mielipiteitä.
Tuomitsen kaiken ahdistelun, perustui se mihin tahansa, mutta:

Olen silti sitäkin mieltä, että helvetin helpolla on ihminen elämässään päässyt, jos suurimmat traumat ovat syntyneet siitä, että joku on katsonut liian pitkään tai sipaissut rinnoista tai takapuolesta. Olisi ennemminkin onnellinen ja keskittyisi elämään eteenpäin.

J.K. Koko elämäni olen vääristä asioista jotain sanonut ja niinpä nuoruudestani löytyy muutama tapaus, jolloin olen jollekin nuorelle naiselle koittanut kertoa, että “sen kaverin mukaan ei ehkä kannata lähteä”. Turpiin on tullut joka kerta, ei kaverilta vaan siltä naiselta.

Leave a comment

Your email address will not be published.

13 + 7 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.