Madeira -18, 5/10, hotellihuone

Parin viikon matkalle kun lähdimme, niin varasimme neljännestä kerroksesta huoneen, jossa piti olla ruuanlaittomahdollisuus, ei kokolattiamattoa, parveke ja tilaa. Luulimme sellaisen saaneemme.

Hotellissa on tehty peruskorjaus 2016 ja kuvissa se näytti aivan uudelta. No, onhan se sitä, ulkoisesti.

Hotelli Terrace Mar. Sen kaikki huoneet ovat kadun puolella, jossa päivisin on vilkas liikenne. Hotellin kuvissa näkyvä puisto kuuluu naapuritontille ja välissä on verkkoaita. Hotellissa on sillä puolen käytävät, portaat ja yhteisparvekkeita, joissa saa polttaa. Hotellin pieni uima-allas on hotellin katolla, jossa on myös auringonottopaikkoja.
Kuten ylemmässä kuvassa näkyy, niin huoneitten yksi seinä on maalattu todella mielipuoliseksi sik-sak kuvioksi. Yhtään huonetta ei ole siksakoitu kokonaan ja sen töytyy johtua siitä, että maalari tuli aina hulluksi jo ensimmäisen seinän jälkeen.

Jos saat pölystä hengitysoireita, niin vältä tätä hotellia. Taisi jäädä ilmanvaihtokanavat saneeraamatta peruskorjauksen yhteydessä. Vaikka meillä asuva nainen voi aivan hyvin, menee minulla nenä heti tukkoon, kun tulen huoneeseen. Ei niin pahasti, että pitäisi vaihtaa hotellia, mutta ärsyttävästi.

Leave a comment

Your email address will not be published.

five × 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.