Totuttelua

Olen viitisen vuotta näitä piirrellyt Manga Studio-nimisellä ohjelmalla. Nyt tuli ajankohtaiseksi päivitys, vaan en siinä ole onnistunut, sarjanumerosta kiikastaa. Ohjelma ei sitä löydä, koska piirrän Wacomin piirtopöydällä, pitäisi ottaa yhteyttä Wacomin asiakastukeen sanoo vikailmoitus.

Löytyi kuitenkin toinenkin vaihtoehto. Ohjelma on nyt saatavilla myös Ipadiin, kuuden kuukauden ilmainen kokeilu. Asensin sen ja tämä on ensimmäinen sillä piirretty. Piirtäminen aika OK, mutta tekstitys tuntuu olevan yhtä hankalaa tai jopa hankalampaa kuin aiemmin. Olen ennen käyttänyt fonttikokoa 14, nyt on 20 teksti on edelleen liian pientä.

Vielä yksi ongelma, kun yritin siirtää kuvan blogiin, niin en löytänyt sitä Ipadista, joudun kuvaamaan näytön ja siirtämään sitä kautta PRKLE.

Ohjelma on nykynimeltään Clip Studio.

Leave a comment

Your email address will not be published.

one − 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.