Villaristina

Sähköpolkupyörällä nykyään enimmäkseem poljen. Eikä hankintapäätökseeni vaikuttanut lainkaan se, että julkisuudessa olleitten selvitysten mukaan sähköpyörillä ajavat ovat keskimääräistä koulutetumpia, rikkaampia ja älykkäämpiä. Ja niillä on myös paremman näköiset naiset.

Mutta, mutta eipä ole helppoa selvitä hengissä elikkä kolaroimatta asvalttiviitakossa, jossa vallitsee asvalttiviitakon julma laki.

Minua todella v……..t ne keski-ikäiset pyöräilyn uudelleen? löytäneet miehet. Ei satakiloinen polkupyörällä ylinopeutta ajava itsestään hurmioitunut idiootti kuulu lasten, vanhusten ja jalankulkijoitten sekaan. Menisi maantielle, mutta ei ne uskalla.

Leave a comment

Your email address will not be published.

twelve + 15 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.