Vihoviimeiset Saimaan surkeat ja Porin pimpot.

Minulla ei ole valokuvamuistia, mutta aika paljon asioita muistan mielikuvina. Joskus niistä haluaisi päästä eroon, välittömästi.
Kuten nyt seuraavatkin tapaukset:

1. Olin menossa tankkaamaan venettä Savonlinnassa ja reilun kymmenen metrin päässä tankkauspisteestä. Takaa tuli kaksi kertaa isompi vene (Tristan -merkkinen) ja alkoi ohittaa vasemmalta, kiilaten minua samalla poispäin. Kun toinen vene oli alle puolen metrin päässä totesin, että venettä ajava hymyilevä ja keskisormea näyttävä kaveri on idiootti. Vedin pakin päälle ja toki kerroin mitä mieltä olin asiasta. Kaveri vain nauroi ja ajoi edestäni tankkauspisteeseen.
2. Kävin taas joku päivä Porissa ja tutulla huoltsikalla. Menin myös miesten vessaan. Vessan ovi ei ollut lukossa. Vessan sisällä, ulko-ovea vastapäätä oli koppi, jossa on vessanpytty. Myös se ovi oli auki. Tuonkin näyn toivoisin unohtavani.

Saman tasoisia molemmat kohtaamani henkilöt.

Leave a comment

Your email address will not be published.

19 − 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.