Onhan se lääkärikin ihminen, vai?

Vakuutuslääkäreitä aina haukutaan, mutta minun mielestäni he ovat suoraselkäistä porukkaa, jotka pitävät kiinni periaatteistaan. Kuten seuraavakin tapaus todistaa:

Niin ja ne periaatteet: 1. Vakuutusyhtiöltä korvauksia hakeva asiakas on aina väärässä ja 2. Mikään ei saa vaarantaa hyvätuottoista vakuutuslääkärin hommaa, ei lääketiede eikä totuus.

Kuvasarja perustuu tapaukseen, jonka hra X kertoi minulle pari päivää sitten. X:lle haettiin selästä työkyvyttömyyseläkettä. Vakuutusyhtiön lääkäri totesi näkemättä ”terve selkä”. X selvitti kuka lääkäri oli ja tilasi ajan. Vastaanotolla lääkäri sanoi, että miehen selkä on todella huonossa kunnossa eikä, sillä töitä tehdä. X vielä kysyi, että oletko todella sitä mieltä. Lääkäri vastasi kyllä. X otti povitaskusta saman lääkärin vakuutusyhtiölle antaman lausunnon ”terve selkä” ja antoi sen lääkärille. Tämä oli huutanut pää punaisena ja sanonut, että vakuutuslääkärin lausuntoa ei voi muuttaa. Eikä muuttanut.

Leave a comment

Your email address will not be published.

19 − 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.