Saimaata, syksy (4), kulttuuria

Muutaman päivän oli tuulivaroitus 15 m/s, joten vene pysyi laiturissa ja harrastimme autolla maaseutukulttuurimatkailua. Varkaudessa kävimme Mekaanisen musiikin museossa ja Savonlinnassa teatterissa.

Mekaanisen museon perustaja Jurgen Kempf oli oppaana. Museoesineiden lisäksi herralla oli paljon mielipiteitä muista asioista ja lisäksi hän tuntui hieman katkeralta, eikö häntä arvosteta tarpeeksi? Hieman teki mieli lähtiessä sanoa pojalle, että pistä nyt joku katsomaan mitä isäsi touhuaa. Museo on kuitenkin vierailun arvoinen.
Ja se stereo syntyi siitä, että samalla levyllä oli kaksi neulaa, väliä puoli kierrosta ja kumpikin ääni tuli omasta torvestaan, kuin kaikuna.

Savonlinnan teatterin esitys oli huono. Olen pettynyt. Suurin syy lienee käsikirjoituksessa ja ehkä myös ensi-illassa. Käsikirjoitus oli typerä ja musiikin sovitus omituista. Kannattaako käydä? Olen kesä-teattereissa paljon huonompaakin nähnyt. Itseäni harmittaisi, jos en olisi mennyt.

Leave a comment

Your email address will not be published.

5 × four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.