Viroa 3, Teletorn, bussit, ym

2013-02-27-Viroa-3-teletorn

Tämän piti olla kaksisivuinen kuvallinen, mutta kyllästyin. Tähän päättyy Viro tällä kertaa.

2 thoughts on “Viroa 3, Teletorn, bussit, ym

  1. Niin. Viro, Eesti on monessa suhteessa rehelisempi talous kui Suomen, vuoskymmeniin on ollut. Minä olen ollut ja asunut virossa vuosikausia. Kun suomessa katalinkin afrikan sarven maapähkinä saa osakseen parempaa kohtelua kuin sen maan synnynäiset asukkaa, ja tämän lisäksi kaikki se ilusioihin perustuva uskomus paremuudesta – on Virossa jätetty todellisuuden ja osittain oikeiden valitojen varaan. Viro on monessa suhteesa turmeltumaton, kun sitä Suomesta ei voi sanoa. Tämä mielipide ei liitä minua mihinkään politiseen ryhmään, koska kaiken kaikiaan -minun mielestä maailman tulee olla sellainen kun se on. Sitä ja sen todellisuutat ei saisi hämärtää.

    • En tunne Viron taloutta, joten en tiedä miten asiat oikeasti ovat. Blogini ei ole missään nimessä ehdoton totuus, se vain kuvailee omia kokemuksiani, täysin subjektiivisesti.

Leave a comment

Your email address will not be published.

five × one =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.