Hurreille

Ahvenamaa on saanut perinteisesti asukasta kohden puolta enemmän valtionapua kuin mannersuomalaiset. Tämä postaus on ihan vaan sen kunniaksi, että nykyinen hallitus lupasi niille vielä 15 miljoonaa lisää. Sehän tarkoittaa vain sitä, että sitten he saavat valtionapua noin kaksi kertaa enemmän kuin mantereen asukkaat. Eikä sellaista ole pidettävä kohtuuttomana onhan kyse vanhasta suvaitsevaisesta ruotsinkielisestä kulttuurista, missä ei ihmisiä erotella ainakaan kielen perusteella.

Eli visa hurreille tai niiden hang-aroundeille. Mitenkä ovat toisiinsa yhteydessä kuvat a ja b sekä c ja d?

Kerron vastaukset sunnuntai-iltana.

Niin ja taisi Berner esittää sitä 15 miljoonaa .

Lupaamani vastaukset: a – leverlåda ja b – likista, c – engelbasun ja d – cellofan. Että siitä huumoria.

Leave a comment

Your email address will not be published.

thirteen + 6 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.