Jussi Mäntynen ja veljekset von Wright

Tampereen taidemuseossa on 19.5. asti näyttely otsikossa mainittujen herrojen töistä. Mäntysen eläinpatsaista olen aina pitänyt. Nyt näin ensimmäisen kerran Wrightin veljeksien tuotantoa enemmän yhdellä kertaa. Hieman olin pettynyt, ei siellä todella hyviä kuvia montaakaan ollut. Kannattaa silti ehdottomasti käydä katsomassa. Pääsylippu 5 euroa.

Oli siellä myös jonkun Taru Mäntysen patsaita, mutta en pitänyt.

Kuvani kuvaa lähinnä vaihtoehtoista todellisuutta. Olisi ollut kiva kokeilla, mutta – hyvä on. Ei niin saa tehdä. Yläkuvassa yksi Mäntysen lukuisista hirvipatsaista ja alakuvassa Magnus von Wrightin näkymä Katajanokalta.

Hämeenperällä siis olemme, mökillä käymässä muutaman päivän.

Leave a comment

Your email address will not be published.

one × 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.