Aalanti 2/5, ja nyt toimii vielä huonommin

Eipä ihmislapsi veneen penkillä torkahdellessaan tiedä mikä maailmalla odottaa. Omaa vapavuoroani vapaavahdissa odottelin ja salongin penkillä puolitorkuin. Jostain syystä havahduin ja vilkaisin ulos.

Jos loppuun asti katsoitte, niin ehkäpä ymmärsitte, että ongelmana ei ollut alkoholi, vaan tekniikka. Hydraulinen ohjausjärjestelmä hajosi ja satojen tuhansien arvoinen vene ajelehti vailla ohjausta, seitsemän euron liittimen takia. Pakko kutsua apua. Ja vihjeeksi, että suomea puhuivat paikalliset merivartijat ja minä sain kunnian vierailla heidän veneessään.

Ja liitintä kiristeli Takila- alias KoukkuMike.

Ja tuuria matkassa sen verran, että oli ensimmäinen vähätuulinen päivä.

Leave a comment

Your email address will not be published.

fourteen + nine =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.