Saimaalla kesällä, 3/3, puskaparkki

Rantasalmen vierasvenetouhuja olen aiemminkin haukkunut. Kirkonkylästä ei ole vuosiin löytänyt luvattuja palveluita ja Mustalahti on ollut remontissa kolmisen vuotta. Nyt päätimme käydä katsomassa mikä on Mustalahden tilanne. Netistä ei löytynyt mitään tietoja vierasvenepaikoista. Mutta ajoin kuitenkin katsomaan. Olihan siellä uusi laituri, josta noin 50 metriä vierasveneille varattua, uusi vesivessa ja laiturilla sekä vesi että sähköpisteet. Kolme vuorokautta saa olla ilmaiseksi ja jos sähköä haluaa, niin sen voi tilata arkisin, virka-aikana. Kirkolle on kolme ja puoli kilometriä ja muutama pyörä on laiturilla vuokrattavana.

Leave a comment

Your email address will not be published.

four × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.