Madeira (8) Matka-Vekka ja Lomamatkat, oppaat Arno Kasvi ja Arja Kemppainen

Mikäli suunnittelet lomaa, niin tämän matkan perusteella suosittelen jotain muuta matkatoimistoa kuin Matka-Vekkaa/Lomamatkoja. Ne ovat toimistoja, jotka eivät ole valmiita joustamaan euroakaan tai ottamaan vapaaehtoisesti minkäänlaista vastuuta matkan onnistumisesta.
Lomamatkat, josta matkan ostimme on Matka-Vekan tytäryhtiö, aputoiminimi tai jotain vastaavaa.

Matkaoppaat

Kasvi ja arja

Luontoretkien oppaat Arno Kasvi ja Arja Kemppainen olivat kumpikin ystävällisiä ja osasivat alansa. Itse jaksoin kuunnella Kemppaista puoli päivää, koska hän oli minulle liian epälooginen ja sekoili tuon tuosta. Arno Kasvia jaksoin kuunnella melkein puolitoista päivää. Kasvi on verrattavissa Höyry-Häyriseen tai formula selostaja Kyllöseen? Puhetta tuli koko ajan ja asiaa siitä oli noin 20%, loppu oli kertomusta Upsalasta tai Ruissalosta. Nauraa kyllä saa, ainakin jonkun kerran.
Suosittelen kumpaakaan päiväksi tai pariksi, varsinkin jos haluaa kysyä jotain Kemppaiselta Madeirasta tai Kasvilta Suomen kasveista. Pitempi aika vaati erilaista luonnetta kuin minulla on.

Laskin jälkeenpäin, että matkapakettiin kuuluneet viiden päivän retket olisivat maksaneet yli kaksisataa euroa vähemmän, jos olisimme ostaneet ne englanninkielisinä Madeiralta.

Pico areiralta

Pidän Madeirasta ja suosittelen, mutta uimarantaelämää siellä ei ole eikä jatkuvaa bailausta.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.