Rasisimia ja mamuja

Kaikenlaisia ihmisiä sitä tapaa, jos maailmalle lähtee, mutta tätä kaveria, joka sanoi Timo Soinia Suomen ainoaksi politiikoksi, joka ymmärtää, en kyllä odottanut kohtaavani.

mamun matkassa

Mies puhui jonkin verran suomea, mutta vaihtoi heti englantiin, kun sanoin, että puhu kumpaa haluat.
Enimmäkseen jotain murahtelin, mutta Soinista ja siitä, että poliisin olisi parempi ampua rosvot heti, kerroin olevani eri mieltä.

One thought on “Rasisimia ja mamuja

  1. Terve
    Täytyy tässä panna omakin kokemus ja se oli tänään haminan kirjastossa missä piipahdin katsomassa sähköpostia. Viereisellä koneella istu valkoinen mustalainen, sellainen kun nyt näkee välillä kulkevan mustahame naisensa kanssa, niin sellainenn kultuurituote, juu, niin. se siinä täytti jotkin paperia ja kun katsoin, jälki oli viisvuotiaan tikkukirjaimilla, no ei mittää, kysyin onko Hamina hyvä paikka elää. Alko selitys, just samaan sävyyn kun tuo sinun matkakumppani: – tulevat tänne ja elvät velaks, jatkoi sitten siitä: – minulla on sekku norjassa jolla on monta firmaan ja 800 virolaista työntekiään, lopuksi koko keskailu turpos ja riistäänty sellaisiin mittoihin että minun oli pakka poistua paikalta. Jälkeenpäin aprikoin, että oliko siinä ollut kiertäen kysymyksessä jonkiinmoinen provo ja riidan haaste. Ota näistä sitten selvää.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.