Suven suloista kulttuuria (2) Irwin, Hämeenperä

Kun kävimme Baddingin katsomassa, niin toki Irwininkin. Sääli vain, että osuivat samalle kesääle ja Badding ensin. Irwin-esityksestä ei oikein voi muuta sanoa kuin, että täydet pisteet innokkuudesta ja esiintymishalusta.

Jotenkin omituinen oli myös Lippuprosessi.

Soitimme etukäteen ja yritimme varata liput. Ei onnistunut, koska lippuja oli niin paljon myymättä. Kun saavuimme paikalle, niin lippukassa kysyi onko varattu ja jos ei ole, niin näytös on loppuunmyyty. Kun kerroin, että ei otettu varausta vastaan, niin löytyi tiskin alta liput ja kassa sanoi, että on aina muutama ylimääräinen. Päätellen katsomon eteeen kannetusta tuoli- ja penkkimäärästä, niitä ylimääräisiä oli muutamia kymmeniä. Ei kai vaan joku vedä välistä tai tai petä verottajaa? Hämeenperä on todella perähämettä.

Leave a comment

Your email address will not be published.

fourteen + nine =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.