Loppumaton luonnonvara

Tullut taas kesällä liikuttua autolla hieman pitemmälläkin Suomenniemellä. Aina pariasataa ajokilometriä kohti tuntuu tulevan vastaan tai ohittavan joku idiootti. Ei en tarkoita, niitä, jotka ajavat alle nopeusrajoitusten, vaikka ne raivostuttavatkin välillä. Niiden kanssa pärjää. Tarkoitan niitä, jotka ovat syntyneet 15 minuuttia liian myöhään ja ovat ilmeisesti siksi aina sen vartin myöhässä.

Niitähän ne etupäässä: bmw, audi, mersu, volvo jne.

Olen joskus muuten aiemminkin ihmetellyt missä, vaiheessa jumala ilmestyy vaikkapa uudelle bmw-kuskille. Tuleeko se etukäteen sanoen: ”poikani olet henkisesti kypsä ostamaan bmw:n ja ajamaan liikennesäännöistä välittämättä” vai ostetaanko bmw ensin ja jumala tulee sen jälkeen onnittelemaan ja toteaa, että ”eläpä poika enää säännöistä välitä kun bemarin ostit”

Leave a comment

Your email address will not be published.

1 × 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.